Permanente make-up

Permanente make-up powder brows


Wat is permanente make-up powder brows?
Bij permanente make-up powder brows wordt er door middel van een ultradunne naald die op en neer bewegingen maakt, pigment in de huid aangebracht. Door deze naald en een speciale techniek maken we hele kleine stipjes in de huid. Deze stipjes geven het ‘powder effect’. Met deze vorm van permanente make-up kies je voor het meest natuurlijke effect.

Voor wie is permanente make-up?
Eigenlijk voor iedereen. Jong, oud, mensen met volle wenkbrauwen of bijna geen haartjes. Met de permanente make-up kunnen we de wenkbrauw meer volume geven. Heb jij bijvoorbeeld te veel geëpileerd en erger je je aan de ‘gaten’ in je wenkbrauwen? Dit kunnen we mooi opvullen met deze powder techniek. Maar denk bijvoorbeeld ook aan mensen met alopecia of na de chemo. Ook voor jou als genezen klant kunnen we permanente make-up inzetten.

Helaas zijn er wel een aantal contra-indicaties voor de permanente make-up. Bijv. zwangerschap of diabetes. Weet je niet zeker of jouw ziektebeeld of medicatie een contra-indicatie is?
Plan dan een gratis consult om er zeker van te zijn of je behandeld mag worden.

Hoe ziet een permanente make-up afspraak eruit?
De permanente make-up afspraak bestaat uit twee afspraken. De eerste behandeling, deze duurt drie uur. We beginnen de behandeling met het doornemen van een toestemmingsformulier (deze krijg je 48 uur van tevoren ook toegemaild dus dit is puur een formaliteit). Daarna gaan we de wenkbrauwen uittekenen. Hierin bespreken we jouw wensen en tekenen we de wenkbrauwen zo symmetrisch mogelijk uit. Hier houden we rekening met het eigen model van de eigen wenkbrauwen voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Wanneer het uitgetekende model naar wens is gaan we samen de kleur bepalen. Dit doen we door middel van het aanbrengen van een aantal pigment kleuren op het voorhoofd. We kijken dan naar de kleur van de huid en het haar en wat het beste past. Wanneer de kleur bepaald is gaan we pigmenteren. Dit gebeurt met een ultradunne naald. De meeste klanten vinden het pigmenteren goed te doen en ervaren de behandeling niet als pijnlijk maar af en toe wat gevoelig.

Na zes weken kom je voor de tweede behandeling. De huid staat na de eerste behandeling 60%-70% pigment af. Bij de tweede behandeling gaan we daarom weer pigment toevoegen. deze behandeling duurt anderhalf uur.

Wat zijn de kosten voor de permanente make-up?
Wanneer je voor het eerst komt voor de permanente make-up, reken je voor de twee behandelingen af. De kosten daarvan zijn 350.- euro. Na ongeveer 1 /1,5 jaar hebben de wenkbrauwen vaak een touch-up nodig. Dit is vooral vanwege de kleur. De kleur slijt namelijk langzaam door de jaren heen. De kosten voor de touch-up zijn binnen 1,5 jaar 175,- euro en na 1,5 jaar of langer 225,- euro. Een afspraak maken voor de permanente make-up kan alleen per app, mail of bellen. Niet via onze online agenda.

Let op! Ik werk geen permanente make-up van een andere salon bij. Je dient dan voor een nieuwe behandeling een afspraak te maken.

Twijfel je nog over een afspraak voor permanente make-up of wil je nog graag extra informatie hebben? Plan dan een gratis consult met mij, Roosmarijn in. Ik help je graag.