Pedicure

Hallo allemaal,

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Harmy Terpstra, ik ben getrouwd met René en samen hebben wij een dochter en een zoon. We wonen inmiddels bijna 20 jaar in het mooie Bedum.

Sinds 1996 ben ik gediplomeerd pedicure en daarnaast werkzaam geweest in de mode en nu nog in de schoenenbranche. In september hoop ik te starten met de opleiding tot medisch pedicure, deze opleiding richt zich nog meer op het verzorgen en behandelen van bijvoorbeeld de reumatische en diabetische voet en het oplossen of behandelen van nagelproblemen.

Wat ik doe tijdens een behandeling:
Als u voor het eerst komt worden uw gegevens genoteerd zoals medicatie, allergieën of andere aandoeningen waar ik rekening mee moet houden. De voeten worden gedesinfecteerd waarna de nagels geknipt en gefreesd worden en de nagelomgeving schoon gemaakt. Schimmelnagel, in de volksmond ook wel kalknagels genoemd, kan ik voor u dunner en gladder frezen waardoor u in de schoenen minder druk ervaart. Eventuele likdoorns kloven of eelt worden verwijderd. Uw nagels worden behandeld met een nagelolie en ik sluit af met een voeten crème die heerlijk in gemasseerd wordt.

Om uw voeten in een goede conditie te houden is het raadzaam om één keer in de 6 weken naar de pedicure te gaan. Graag bespreek ik met u wat voor u de beste frequentie is. 

Graag zie ik u in de stoel bij PUURR schoonheidssalon. 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, ga naar de website https://pedicureharmyterpstra.nl/ 

Hartelijke groeten,
Harmy Terpstra

Aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet