Merken

Onze merken

Lees hieronder alles over de verschillende merken die wij bij Puurr Schoonheidssalon gebruiken.

Logo Lily Lolo

Lily Lolo

Lily Lolo is een Brits merk met een professionele geformuleerde range van high-performance producten. Met de hoge kwaliteit minerale make-up en de nieuwste beauty must-haves, creëer je een natuurlijke uitstraling.Onze producten zijn vrij van parabenen en synthetisch geurstoffen. Lily Lolo is dierproefvrij en veganistisch vriendelijk. Of je huid nou droog, vettig of ergens daar tussenin is, de make-up van Lily Lolo creëert een lichte, vlekkeloze en egale finish zonder poriën te verstoppen of te irriteren.

Lily Lolo is...

  • Natural - Minerale make-up voor een natuurlijke look en luchtige textuur op de huid.
  • Longlasting - De minerale poeders hebben een lange houdbaarheid en zijn water- en transpiratie bestendig.
  • SPF - De minerale make-up bevat zonbescherming vergelijkbaar met SPF 15 door toevoeging van onder andere zinkoxide.

CENZAA

Cenzaa is 's werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.

Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

Logo Cenzaa